Trusa troliu pentru folia solara

Prelata solara termoizolatoare

Este o folie termoizolatoare care protejeaza apa din piscina de impuritati si ajuta la pastrarea temperaturi apei pe timp de noapte iar pe timp de zi preia caldura soarelui si o transmite apei. Folia cu bule este stabilizata UV si pluteste pe suprafata apei.Se pune pe suprafata apei cu bulele in jos. Pretul este la m2 la care se adauga manopera de lipire de 50 de ron la pretul final....

 

Derulator manual pentru prelata 2,7m - 4,4 m fix

Derulator prelata piscina latimea 2,7 – 4,4m. Fix. Structura anticorosiva de sustinere cu osie de aluminiu,manivela laterala si suport de fixare cu suruburi.

 

Derulator manual pentru prelata 2,7m - 4,4 m mobil

Derulator prelata piscina latimea 2,7 – 4,4m. Mobil. Structura anticorosiva de sustinere cu osie de aluminiu,manivela laterala si suport in forma de ''T"

 

Derulator manual pentru prelata 3,7m - 5,4m mobil

Derulator prelata piscina latimea 3,7 – 5,4m. Mobil. Structura anticorosiva de sustinere cu osie de aluminiu,manivela laterala si suport in forma de ''T"

 

Derulator manual pentru prelata 5,4m - 7,1m mobil

Derulator prelata piscina latimea 5,40 – 7,10m. Mobil Structura anticorosiva de sustinere cu osie de aluminiu,manivela laterala si suport in forma de ''T"

 

Derulator manual pentru prelata 5,4m - 7,1m fix

Derulator prelata piscina latimea 5,40 – 7,10m.Fix. Structura anticorosiva de sustinere cu osie de aluminiu,manivela laterala si suport de fixare cu suruburi.