Purificare apa

Cu o experienţă de peste 80 de ani în domeniul tratării apei, EcoWater Systems a devenit cel mai mare producător mondial, cu peste 400 000 de unităţi pe an fabricate în proporţie de 95% în facilităţile proprii, garantând calitate de vârf pentru fiecare unitate.

Caracteristicile tehnice prin care se disting echipamentele EcoWater:

Regenerare proporţională - determinarea momentului optim pentru regenerare este stabilit funcţie de volumul de apă consumat şi de capacitatea efectivă de tratare la momentul respectiv. Faţă de sistemele clasice, unde momentul regenerării este dinainte stabilit în timp sau volum, regenerarea proporţională asigură prin flexibilitatea în funcţionare un consum minim de sare şi apă necesare pentru regenerare.

Rezervor de sare uscat - echipamentul introduce şi foloseşte doar cantitatea de apă necesară dizolvării unei anumite cantităţi de sare riguros determinată, în acest fel, sarea, in vasul de stocare este uscată evitând consumul inutil.

Fabricarea soluţiei de saramură cu apă dedurizată şi regenerare în contra-curent a răşinii - asigură astfel un consum de sare şi un consum de apă pentru regenerare cu 50% mai scăzute fată de sistemele convenţionale.

Parametrii de funcţionare controlaţi de microprocesor şi afişaţi pe un display electronic - microprocesorul permite optimizarea tuturor parametrilor de funcţionare şi regenerare prin efectuarea de calcule statistice.

Pornind de la valoarea efectivă a duritătii, a consumului de apă şi al nivelului de sare din vasul de stocare, echipamentul calculează şi afişează următoarele:

  1. consumul de apă instantaneu,
  2. zilnic şi mediu,
  3. duritatea apei de alimentare,
  4. capacitatea de tratare rămasă,
  5. precum şi avertizare la stoc de sare minim.

Dedurizatoarele EcoWater sunt definite prin eleganţă, simplitate şi fiabilitate, fiind uşor de exploatat.

Au un aspect plăcut şi prietenos încadrându-se perfect în ambientul Dvs.